Min väg till böckerna

Hejsan allihopa! Jag tänkte berätta för er hur jag kom in i Vampire Academy världen.

Jag hade sett att folk läser dem här böckerna men jag brydde mig inte så mycket om dem. Senare blev jag rekomenderad av en annan vän om dem och lovade mig själv att jag skulle läsa serien. Sen hade vi kärleks-tema i skolan och var tvungna att läsa en kärleksbok. Jag gick till biblioteket och frågade om det fanns något bibliotekarien rekomenderade eftersom att jag inte orkade leta.

Och från biblioteket gick jag med Törst i händerna. Jag läste snabbt ut den första boken och gick över till den andra. När den var slut blev det lite svårt att få tag på den tredje, eftersom att biblioteket inte hade den. Jaha, då fick jag läsa den på internet! :D

Men när jag kom till slutet... Det var en söndag kväll och jag hade lovat att lägga mig vid tio, men det som hände i slutet av trejan... Det bokstavligt talat krossade mitt hjärta. Jag grät och grät, och fick lägga mig vid 1 istället. Men innan det var jag tvungen att få tag på den fjärde!

Det fick jag tyvärr lyssna på istället, som en ljudbok. Men det var ingen skillnad. Det viktigaste var att jag fick reda på vad som hände! Hela fyran var som en dröm för mig, overkligt. Att det verkligen hände var orealistiskt! Jag kunde inte tro mina öron när jag lyssnade på det.

Och idag lyssnade jag klart på det! WOW! Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte ens vad jag ska vänta mig. Jag har dock gissat mig fram till många saker i serien. Jag får alltid en bild av vad som kommer hända innan det gör det och oftast så händer det så. Jag har också en tanke av vad som kommer att hända i den femte boken, men jag ska inte spoila för mycket.

Det här var min väg! Och jag är glad att jag läste böckerna! Nu ska man bara köpa den femte och sedan vänta till december för att läsa den sjätte!

Kram Laura

Kommentarer
Postat av: Ellen

Hej hejjag har läst dom två första böckerna o jag tyckte dom var JÄTTE bra men jag undrar var men kan köpa den tredje??

Hälsningar Ellen

2010-05-17 @ 11:09:28
URL: http://ellenholmis.blogg.se/
Postat av: ellen

hej hejJag visste inte att de fannns en fyra o jag undrar naturligtvis var du hittade den på datan??Hälsningar ellen

2010-05-17 @ 11:12:10
URL: http://ellenholmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback